Sæsonens Menu

Du har inviteret gæster, men føler at tiden er knap til at stå og lave en lækker 3-retters menu, så fortvivl ikke, vi har lavet en menu som er meget nem at gå til, og som ikke kræver meget forberedelse i køkkenet.

Forret og dessert er som regel 99% færdig og anrettet på vores porcelæn. Hovedretten er lige til at lune efter vores anvisninger og anrette på dit eget service.

Ønsker du evt. ændringer i menuen, så spørg endelig.

Denne menu kan bestiller fra onsdag til lørdag, men skal bestilles to dage før.

Januar Menu

3-retters Take away Menu.

Forret.

Saltet og pocheret torsk med fennikel, syrlig fløde med purløg, malt ug urtesalat.

Serveret med surdejsbrød og pisket smør.

Hovedret.

Glaseret kyllingebryst på ben stegt med salvie.

Hertil svampe, selleri, kartoffelterrin og kraftig sauce.

Dessert.

Creme fraiche mousse med bagt æble, havrecrumble og chokolade.

2 retter 255.- pr. person.

3 retter 295.- pr. person.

Minimum 4 personer.

————

Bestil

Tilvalg

Mortens Petit Fours

3 små til kaffen

————

85.- pr. person

Vinmenu

Vinmenu

————

Fra 299,- pr. person

Vinmenu De Luxe

En udsøgt vinmenu + velkomst bobler

————

Prisen varierer.

Kontakt

I er altid velkomne til at kontakte Mortens Gastronomi for et uforpligtende tilbud, eller hvis I har spørgsmål til vores menuer. Vi anbefaler, at I benytter vores kontaktformular eller henvender jer via e-mail.

Vær opmærksom på, at der kan forventes ekstra svartid i weekenderne på grund af travlhed.

Vi træffes bedst på telefon mellem kl. 10.00 og 16.00