Gazing box

En Gazing box, også kaldet en snackboks, er perfekt til dig der skal dele et hyggeligt måltid med venner eller familie. Tag gazing box'en med dig hjem, ud på skovtur eller bare med til møde på kontoret.


Selvom det hedder en snackboks, kan den også fungere som et hovedmåltid for to personer. Typisk vil den være perfekt som en appetitvækker eller et mellemmåltid for 3 til 4 personer. Det er også muligt at dele indholdet i større selvskaber, eksempelvis som en buffet til jubilæer eller receptioner. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Når du bestiller en gazing boks fra Mortens Gastronomi, har du altid en sikkerhed i at modtage en unik smagsoplevelse og en kvalitet som er nøje overvejet. Vores standard er høj, hvilket afspejler sig i alt vi arbejder med i køkkenet. Vi arbejder ud fra princippet, hellere kvalitet end kvantitet.

Du er altid sikret dig:

  • 3 forskellige typer kødpålæg (charcuteri),
  • 3 lækre oste,
  • Frugt, nødder og andre små typer snacks.

Hvis du kontakter os, så kan vi altid hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige mængde, som du har brug for.

 

Gazing box med snacks i høj kvalitet

Uanset om du skal bruge snackboksen til mødeforplejning, skovtur eller noget helt tredje, kan du være sikker på at få snacks i høj kvalitet fra vores køkken. Vi udvælger de råvarer, som er i sæson og derfor giver den bedste snack-oplevelse. Sæsonprægede råvarer giver altid den bedste smagsoplevelse, da det er her at smagen er på sit højeste.

Alle bokse bliver pakket på bestilling, samme dag du skal bruge den. Derfor kan du være sikker på at din gazing box kun er pakket til dig, dine øsnker og dine behov. Du kan på den måde også være sikker på at få helt frisk boks med kvalitets indhold. Fyld af gode sæsonprægede råvarer.

Hvis du gerne vil bestille en boks, kan du bruge knappen her på siden for bestilling.
Hvis du skal bruge din boks allerede i dag, skal vi bede dig ringe på 22 333 194.
Dessertbokse skal bestilles mindst to dage før afhentning.

Vi glæder os til at levere en snackboks, som kan give dig en god og hyggelig aften i godt selskab. Eller til at tage imod din bestilling, til eventuelt en større begivenhed. Vi tager altid imod spørgsmål, hvis du har nogle.

Hvis du har nogle spørgsmål, eller en forspørgsel på en begivenhed? Så kan du altid kontakte os eller sende os et spørgsmål i vores kontaktformular.

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Social media
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram