Mortens Gastronomi

Din kurv

Ingen varer i kurven.

koldhævede surdejsstykker - Mortens Gastronomi
ovenbagt and

Julemenu

Julen er over os og du har inviteret gæster, men føler at tiden er knap til at stå og lave lækker julemad, så fortvivl ikke, vi har lavet en Julemenu og en juletapas som er meget nem at gå til, og som ikke kræver meget forberedelse i køkkenet. Du skal blot lune få elementer.
-
Vores menuer egner sig både til private julefrokoster men også til firmajulefrokost.
Står du og skal finde en dejlig og velsmagende julefrokostmenu, så er her et par godt bud.

Jule menuerne 2021 kan bestilles 
fra den 5. november og frem til den 26. december

Julemenu

(Minimum 5 kuverter)

-

Det kolde. 

Håndpillede rejer med hønseæg og citroncreme.
-
Gravede laks a la Mortens Gastronomi med sød sennepsdressing, bitter salat og peberrods perler. 
-
Rillette af svineskank med syltede agurk og havtorn.
Serveres med surdejsbrød og saltet smør.
-
Det lune.
 
Sprængt andebryst stegt med citrontimian. 
-
Frikadeller med hjemmelavet rødkål. 
-
Braiserer svinebryst med øl og æble. 
-
Ristet kartofler vendt med olivenolie og persille. 
-
Salat på vinterkål, æbler, valnødder og appelsindressing. 
-
Cremet sauce med varme urter. 
-
Det søde. 
Risalamande med vanilje, ristede mandler, sat med hvidchokolade. 
Hertil blød kirsebær sauce med noter af appelsin. 
-
 285.- pr. person. 
-
Tilkøb. 
Modnet sildefilet fra Christiansø med dildcreme og syltede rødløg. 35.-
-
Paneret fiskefilet med grov remoulade og brændt citron. 35.- 
-
2 Danske oste med sødt og salt. 45.- 
Hjemmebagt kernerugbrød 17.-  

Jule Tapas

(Minimum 4 Kuverter)

-

Håndpillede rejer med hønseæg og citroncreme.

-
Gravede laks a la Mortens Gastronomi med sød senneps. 
Salat på vinterkål, æbler, valnødder og appelsindressing. 
Rillette af svineskank med syltede agurk og havtorn.
-
Sprængt and med hjertesalat og Syltede rødløg.
 - 
2 Danske oste med sødt og salt. 
-
Risalamande cheesecake med knas. 
-
Til tapas serveret surdejsbrød og saltet smør.
235.- pr. person. 

Juleand

Færdigstegt juleand.

-
3400g Cherry Valley and.
-
Langtidsstegt and med syrlige æbler, svesker, appelsin og timian.
 
Serveret med dejlig cremet andesky sauce tilsmagt med appelsin og ribsgele.
-
Anden er parteret og lige til at lune i ovnen sammen med æbler og svesker.
Andesaucen skal kun lunes op, og så er der serveret.
-
399.- pr. stk.
-
Nok til 4-5 personer i en and.
Skal bestilles senest onsdag d.15 dec.
og skal afhentes d.23 dec. mellem kl.11-12.30.
-
Begrænset antal. 

Send forespørgsel

I er altid velkomne til at kontakte Mortens Gastronomi for et uforpligtende tilbud, eller hvis I har spørgsmål til vores menuer. Vi anbefaler, at I benytter vores kontaktformular eller henvender jer via e-mail.

Vær opmærksom på, at der kan forventes ekstra svartid i weekenderne på grund af travlhed.

Vi træffes bedst på telefon mellem kl. 10.00 og 16.00
Mortens Gastronomi
kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Social media
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram