Mødeforplejning

Vi leverer mødeforplejning til alle typer af møder og konferencer.


Uanset om I ønsker rundstykker og kaffe til morgenmødet eller forplejning til en hel dag, så kan vi hjælpe. Vi har et bredt udvalg af alt fra sandwich, smørrebrød, osteplatter og tapas til salater, grill- og vegetarretter.

Vi sammensætter altid måltiderne med henblik på at give jer god energi, til at få det bedste møde.

Det er helt op til jer, om mødeforplejningen skal serveres som buffet eller portionsanrettes. I kan vælge blandt vores mange mødepakker, der er tilpasset henholdsvis morgen-, frokost- og aftenmøder samt heldagsmøder og konferencer.

Hvis I har særlige ønsker, tilpasser vi gerne menuerne efter jeres behov. Skal I afholde større konferencer af længere varighed, er I meget velkomne til at ringe til os, så vi kan planlægge forplejningen sammen.

Behov kan eksempelvis være:

  • Allergener
  • Vegetariske alternativer
  • Morgen, Middag, Aften forplejning
  • Evt. snacks

Bestilling af mødeforplejning

Kontakt os gerne i dag, så vi kan sammensætte et måltid til dit møde! Eller send en forspørgsel herinde på siden. Når du har sendt en forspørgsel, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Der kan dog være lidt længere svartid, hvis du kontakter os i weekenden.

Vi har opsat nogle pakker herunder du kan få inspiration af.

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, kan du altid ringe til os eller kontakte os igennem vores kontakt formular.

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Social media
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram