Mortens Gastronomi

Din kurv

Ingen varer i kurven.

koldhævede surdejsstykker - Mortens Gastronomi
Mortens Gastronomi - Pizza melblanding

Pizza melblanding

Denne blanding er udviklet af mig og lavet på nøje udvalgt kvalitets mel, jeg har tilsat en tørret surdej, som har de samme egenskaber som en levende surdej, men har slipper du for besværet med at holde en surdej i live. Tilsæt kun vand • 4 pizzabunde á 250 gram.

Deklaration

Pizza melblanding. 600 gram.
Opbevares tørt og køligt.

Næringsindhold per 100 gram

Engeri
Fedt
 - heraf mættet fedtsyrer
Kulhydrat
- heraf sukkerarter
Kostfibre
Protein
Salt
1.448 kJ / 346 kcal
1,9 g
0,2 g
68,0 g
0,7 g
4,0 g
11,4 g
1,5 g

Indeholder

Hvedemel
O-Tentic-Durum
Salt (tilsat jod), Durummel
Manitoba Hvedemel-Økologisk Tilsætningsstoffer: Antioxidant (E300)

Sådan gør du

Dag 1

Her starter vi dagen før, vi skal have pizza.

STEP 1: Kom 4 dl. iskoldt vand i en røreskål og tilsæt derefter melet.

STEP 2: Rør mel og vandet ind i hinanden ved lav hastighed på din røremaskine i ca. 3 minutter. Sæt lidt mere fart på maskinen og ælt i 10-15 minutter til dejen føles lækker og blød (Har du ikke en røremaskine, brug da hænderne og ælt vandet ind i melet lidt efter lidt. Ælt dejen i ca. 15 min.)

STEP 3: Del nu dejen i 4 og lav små kugler ved af folde dejen ind i sig selv, så den bliver strammet op. Pak dem ind i køkkenfilm smurt med lidt olie – der bør være plads til at dejen kan hæve. De små dejkugler kan også lægges i en lufttæt beholder med god plads mellem hinanden.

STEP 4: Lad dejkuglerne hæve i køleskabet i minimum 12-16 timer.

Dag 2
Næste dag skal dejkuglerne tages ud af køleskabet 2-3 timer før, I skal spise.

STEP 5: Tænd ovnen på 275 grader. På et meldrysset bord formes dejen til pizzabunde så tynd som muligt. Kom dit fyld på og bag pizzaerne ved 275 grader i ca. 4-10 minutter eller til kanten er gylden og sprød. Jeg anbefaler at bage på et bagestål eller en pizzasten. Er du ejer af en pizzaovn, har du sikkert godt styr på, hvordan din pizza skal bages.

STEP 6: Nyd dine pizzaer.

Vi skal have pizza i dag

STEP 1: Kom 4 dl koldt vand i en røreskål og tilsæt derefter melet. Gør nu som ovenfor under step 2 og 3.

STEP 4: Lad dejen hæve på køkkenbordet i ca. 2-3 timer. Følg nu op-skriften som ovenfor under step 5 og 6.

Velbekomme.
Køb pizza melblanding
Mortens Gastronomi
kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Social media
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram