Mortens Gastronomi

Din kurv

Ingen varer i kurven.

koldhævede surdejsstykker - Mortens Gastronomi
Nytårsmenu

Nytår 2021

Skal der være fest på årets sidste dag, med familien eller gode venner?
 Og maden skal være i top? 
Så har vi igen i år lavet en nytårs menu som gør det nemt og behagelig at have gæster.
I år har vi valgt at lave en nytårstapas. 
Der bliver brugt nøje udvalgte råvare og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. 
Der er nogen retter som skal anrettes/lunes efter en udførlig vejledning.
-
Denne menu kan bestilles frem til den 27. dec. men der tages forbehold for, at der bliver udsolgt. 

Nytårstapas

(minimum 2 kuverter.)

Rimmet og let flamberet kammusling i cremet flødesauce, tilsmagt med muslingefond og purløgs olie.
-
Jomfruhummer tatar i krustade med agurk, lime og karse.
-
Slagter Munch skinke og lufttørret Coppa med syltet selleri.
-
Cremet Karl Johan svampesuppe med sprødstegt panchetta.
-
Risotto med trøffel i sprød skal. 
-
Braiseret kalv i rødvinssauce med pommes anna.
-
12 mdr. Comte ost.
Morbier ost.
Salte nødder.
Portvins marineret rosiner.
-
Mini nøddetærte med chokoladecreme, små kys og syrlige elementer.
Macarons.
-
Menuen serveres med friskbagt surdejsbrød.
Pisket smør med flagesalt.
Sprøde hvedeflager.
-
495.- pr. person.

————
Nytårstapas skal hentes d.31 dec. mellem kl. 11.00 - 13.00
Send forespørgsel

Tilvalg.

Luksus kransekage med mørkchokolade 25.- pr. stk.
-
Pris på nedestående kommer senere.
-
Gin og tonic til velkomst pr. sæt.
-
Hvidvin pr. fl.
-
Rødvin pr. fl.
-
Dessertvin pr. fl.
-
Mousserne vin pr. fl.

Mortens Gastronomi
kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Social media
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram