Single Estate Økologisk ekstra jomfru olienolie, set forfra

Økologisk Single Estate ekstra jomfru olivenolie - 500ml

500ml

Økologisk Single Estate ekstra jomfru olivenolie er en eksklusiv olie, der kun er produceret i et begrænset oplag på nummererede flasker. Olien stammer fra ét bestemt landsted og anses som værende blandt de allerbedste olier grundet dens særegne karakter, som er opnået ved naturlige faktorer som jordbund, højde over havet, mikroklima og olivensort. Olivensorten er Koroneiki, der er kendt for sit lave syreindhold og alle oliven er nøje udvalgt og sorteret med håndkraft. En duftende olivenolie, der med et strejf af blomster og smag af friske frugter, forstærker den sansemæssige oplevelse og efterlader en behagelig pebret smag i munden.

Brug Single Estate ekstra jomfru olivenolien der hvor dens karakterfulde smag og dens ernæringsmæssige værdi kommer bedst til udtryk. Dryp den over grillede grøntsager, gyldent stegt fisk eller sprødstegt kød og fjerkræ. Brug den i smagfulde marinader og dressinger eller som et dryp i din iskolde grøntsagssuppe.

129,00 DKK

INGREDIENSER
Økologisk ekstra jomfru olivenolie.
Koroneiki oliven.

Næringsindhold per 100 g/ml

Yderligere information

Vægt 1080 g
Energi

3382 kJ / 823 kcal

Fedt

91 g

- heraf mættede fedtsyrer

13 g

Kulhydrat

0 g

Protein

0 g

Salt

0 g

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Social media
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram