Private dining i Jylland

Vil du give dine gæster en stor madoplevelse med private dining i dit eget hjem?


Så kan vi byde på en udsøgt gourmet oplevelse hjemme hos dig selv, i dine egne omgivelser.
Mindste bestilling er på 10 kuverter. Hvis du bestiller mere end 15 personer, rykker vi ud med 2 kokke for at give jer den bedste oplevelse. Med private dining kommer vores dygtige kokke hjem til dig med en udsøgt menu – uanset om du bor i Vejle, Horsens, Hedensted, Århus eller andre steder i Jylland, fyn og brofaste øer.

Du kan læne dig tilbage og nyde hele aftenen med dine gæster, uden at tænke på praktiske opgaver i køkkenet.
Vores ambition er at give dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, når vi rykker ud til dit hjem.
Du får både pirret din smagsans og synssans. Vi sørger gerne for vine til menuen, hvis du ikke allerede selv har udvalgt de helt rigtige vine til aftenens menu fra din egen kælder.

Praktisk info om private dining

Når du bestiller en kok til private dining fra Mortens Gastronomi, slipper du for at tænke på indkøb, madlavning, servering og opvask.
Vi tager os af alle de praktiske opgaver med et smil på læben. Du opdager næsten ikke vi har været i dit køkken når vi kører fra din adresse.
Vores kokke ankommer cirka en time før den første servering og bliver hos dig, indtil sidste ret er serveret. Vi efterlader køkkenet pænt opryddet, så du kan ende med at være i tvivl om, du har haft gæster.

Vi medbringer gryder, potter og pander – og hvad vi ellers skal bruge for at tilberede maden. tallerkner tager vi også med.

Hvis du vil være helt fri for besværet med at rydde op efter maden, tilbyder vi også en komplet pakke, hvor vi tager bestik, vinglas og andet service med. Vi tager det med retur til vores eget køkken, så du slipper for opvasken.

Tag fat i os og få sammensat lige præcis den pakke, du ønsker dig.

Det skal du have i dit køkken:

  • Ovn
  • Komfur
  • Køleskab og fryser med lidt ledig plads
  • Fri bordplads til at anrette på

Menuer tilberedes og serveres hjemme hos dig

Vores menuer til private dining hjemme hos dig består typisk af 6 retter og tilpasses altid sæsonerne.
Det vil sige, at du om vinteren kan forvente frisk-fangede fisk, lette mellem-retter, kød med cremet sauce og hjemmelavet dessert med vinter- eller juletema.
Om sommeren vil menuen være præget af endnu flere friske frugter og grøntsager samt lettere elementer i retterne.

Du kan nu tage vært/værtinde rollen til et helt nyt niveau og have fokus på nærværet og oplevelsen med dine gæster. Skab minder i dit hjem med private dining fra Mortens Gastronomi.

Du kan også altid kontakte os ved at ringe til os eller skrive til os igennem vores kontaktformular.

Tilvalg

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
*Med de skyhøje priser på råvare, el og gas, er det enormt svært at drive en forretning som vores. Derfor ser jeg mig nødsaget til at indføre et tillæg på 9kr. pr. person i restauranten. På alle fakturer og selskaber bliver der indført et gebyr på 25kr. Dette træder i kraft fra mandag d.14 nov. 2022
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram