Arla Unika Rød Løber ost

Rød Løber

150g

Silkeblød med staldnoter

Rød Løber er en rødkitosts, som vi fremstiller på Gjesing Mejeri. Osten er en videreudvikling af Stor Rød Løber. Vi fremstiller den i mindre forme end Stor Rød Løber og den har derfor en anderledes modning på grund af et ændret forhold mellem det indre og det ydre. Osten dufter af stald og honning og har en mild, harmonisk smag. Osten har et rødligt ydre fra rødkitten og et silkeblødt indre.

Kongstanke bag osten: Med Rød Løber ønskede vi at udforske, hvordan smagen udvikler sig forskelligt afhængig af forholdet mellem ostens indre og ydre.

Ostens navn: Rød Løber er en videreudvikling af Stor Rød Løber, som er kendetegnet ved sit rødlige ydre og ofte løbende kerne.

75,00 kr.

INGREDIENSER
Økologisk mælk
Økologisk fløde
Salt
Mælkesyrekultur
Osteløbe (mikrobiel)
Skimmelkultur
Rødkitkultur

Næringsindhold per 100 g/ml

Yderligere information

Vægt 150 g
Energi

394 kcal / 1628 kJ

Fedt

38 g

- heraf mættede fedtsyrer

24 g

Kulhydrat

<0,5 g

Sukker

<0,5 g

Protein

13,0 g

Salt

1,4 g

Måske vil du også kunne lide

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
*Med de skyhøje priser på råvare, el og gas, er det enormt svært at drive en forretning som vores. Derfor ser jeg mig nødsaget til at indføre et tillæg på 9kr. pr. person i restauranten. På alle fakturer og selskaber bliver der indført et gebyr på 25kr. Dette træder i kraft fra mandag d.14 nov. 2022
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram