Disse små sardiner fra Ar De Arte er fra Galicien, Spanien. De mindste sardiner er nøje udvalgt for kvalitet og friskhed. De renses med havvand og ristes derefter let, hvilket giver dem den farve og tekstur, der er karakteristisk for deres mærke. Derefter udvælges de bedste fisk og håndpakkes i olivenolie.
Nyd disse lækre sardiner direkte fra den kunstfærdigt dekorerede dåse med noget rustikt brød eller tilføj til en tallerken friske grøntsager og kogte æg til en let frokost.
Sardiner på dåse er en klassiker fra det spanske køkken, og de er umådeligt lækre direkte fra dåsen. Nyd dem helt enkelt på et stykke ristet brød, med et kærligt klem citronsaft og masser af hakket bredbladet persille på toppen. Meget mere skal der faktisk ikke til.
Du også lave en sardinmousse: Sardinerne røres op med en skefuld creme fraiche, mayonnaise, små stykker sprød bladselleri og gulerod, syrlig eddike og lidt salt umami i form af halve oliven.
Pynt med frisk koriander, og spis på et stykke knækbrød eller sprøde kiks – skønt til frokost eller som en lille forret.
Ar De Artes linje af lækre, håndplukkede galiciske fisk og skaldyrskonserves skiller sig ud ikke kun for kvalitet og smag, men også deres smukke design.
65,00 kr.