Tapas takeaway og Social Dining


Tapas takeaway

Forkæl dig selv og dine gæster med lækker tapas til en nærværende middag, med familie, venner eller din partner.
Tapas er en gennemført gastronomisk oplevelse. Du kommer på en sanselig rejse gennem mange smage, dufte og teksturer. Ofte er tapas forbundet med en rolig rytme i måltidet. Den kan du gøre ekstra rolig, ved at få os til at stå for indkøb og anretning. Så skal du blot finde på noget at tale med dine gæster om over jeres tapas. Vi sørger for at sammensætte en gennemtænkt og velkomponeret menu sammen til dig. Vi anretter også på vores porcelæn, så maden bliver flot præsenteret, hvis du bestiller tapas takeaway til mindst 10 kuverter.

En tapasanretning kan bruges til alle fejringer:

  • Fødselsdage.
  • En god lørdag aften.
  • Dates og mange andre lejligheder.

Vi anbefaler du bestiller en tapasanretning, hvis du ønsker at forkæle dig selv med en middag, du kan nyde i godt selskab. Det kan få en hver dag, til at føles lidt bedre, med en god samtale over en god middag. Det er ofte en af de ting man glemmer i hverdagens travlhed.

Tapas og social dining

Tapas takeaway er en helt oplagt del af fænomenet social dining, som vinder meget frem.
Når du mødes med venner og familie, er det oplagt at tage rolige samtaler over et tapas måltid. Spiseoplevelsen med de mange små retter, giver plads til samtaler og sikrer jer endnu mere at tale om. Det er velkendt, at socialt samvær er sundt for os mennesker. På samme måde er det sundt at spise tapas, fordi du holder mange pauser undervejs og derfor bedre kan fornemme hvornår du er mæt.

Vi tilbyder altid et varieret udvalg af små tapas retter, som dækker alle smagsnuancer. Vores menu består af små tapas retter med fisk, andre typer kød, vegetariske retter samt ost og dessert. Tapas med fisk og andet kød kan bestå af røget mousse, marinerede skaldyr og forskellige typer kødpålæg fra Sydeuropa. I de vegetariske tapas kan du blandt andet nyde små tærter med svampe og bagte grøntsager. En dessert tapas indeholder typisk to lækre oste med tilbehør og en kage, som både giver dig søde, knasende og syrlige smagsoplevelser.

Du får altid nogle af vores populære koldhævede surdejsbrød og dip med som tilbehør til vores tapas takeaway, så du ikke skal gå sulten fra bordet. Vores koldhævede surdejsbrød er bagt ud fra egen opskrift og er lavet ud fra alt et surdejsbrød bør indeholde. Disse brød kan du også bestille til hjemmebag, hvis du ønsker at have bagt dit eget brød til jeres tapas anretning.

Minimumsbestillingen på tapas takeaway er 4 kuverter.

Hvis du ønsker mere information omkring tapas takeaway, kan du altid kontakte os ved at ringe til os eller igennem kontakt formularen. Vi står altid klar til at besvare de spørgsmål du kunne have til os.

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
*Med de skyhøje priser på råvare, el og gas, er det enormt svært at drive en forretning som vores. Derfor ser jeg mig nødsaget til at indføre et tillæg på 9kr. pr. person i restauranten. På alle fakturer og selskaber bliver der indført et gebyr på 25kr. Dette træder i kraft fra mandag d.14 nov. 2022
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram