Catering til Bryllup

Vil du gerne undvære bekymringer på jeres store dag? Vil i gerne have en unik madoplevelse, hvor i blot skal læne jer tilbage, nyde dagen og have en gastronomisk oplevelse i høj kvalitet?


Så kan vi skræddersy en løsning som passer til jeres ønsker, med catering til bryllup, hvor i kan holde en bryllupsfest med fokus på jeres familie og venner. Lige som i altid har drømt om. Vi sørger for at alt kører efter planen, at der ingen ubehagelige overraskelser kommer og i får mad i højeste kvalitet. Hos Mortens Gastronomi har vi nemlig fokus på kvalitet, frem for kvantitet. Med catering til jeres bryllup kan i forvente en madoplevelse, som er lavet til både smagssanserne og synssanserne. Alt ud fra jeres ønsker og behov, tilpasset jeres store dag.

Bryllupsmenu ud af huset

Når du bestiller catering til dit bryllup hos Mortens Gastronomi, tager vi os af en række praktiske opgaver for dig. Det er vigtigt at have så lidt som muligt at tænke på når bryllupsdagen nærmer sig. Du får på den måde mere overskud til at nyde jeres store øjeblik og forevige kærligheden. Det er nu tiden er til at skabe minder med jeres familie og venner.

  • Vi undersøger råvarer
  • Vi handler ind
  • Vi laver maden
  • Vi forbereder og anretter
  • Vi serverer maden
  • Vi sørger for at der er pænt og ryddeligt inden vi tager hjem

Alt sammen med tanke i at skabe den bedste oplevelse for jer og jeres dag og for jeres gæster.

Vinmenu skræddersyet til jeres behov

Ønsker du vin tilpasset menuen, kan vi medbringe vin som er specielt udvalgt til den enkelte ret. Det betyder også, at vi tager den rette mængde med. Det kan være en svær opgave at finde frem til det gyldne punkt, i mængder af vin. Det kan variere meget i forhold til hvilken ret der spises og antal gæster. Vi kan udvælge de rigtige bobler, hvidvin, rødvin og dessertvin. Endnu en opgave fjernet fra jeres skuldre. Vinen vil passe til hver enkelt ret, og være med til at fremhæve smagene og jeres oplevelse.

Få en uforglemmelig madoplevelse til dit bryllup

Bryllup er en af de dage i livet der huskes tilbage på med mange minder. Mange husker dagen med tanker på brudeparret. De mennesker man har sidder sammen med. Talerne og ikke mindst maden. Maden er altid en stor del af oplevelsen i et bryllup. Derfor kan det være altafgørende, hvem man bruger til at lave og levere maden til en dag som denne.

Vi ser det som en absolut vigtighed, at have et menu som afspejler omgivelserne, humøret, gæsterne og ikke mindst brudeparret. Derfor, i samarbejde med jer, finder vi de råvarer og menuer som vil passe til netop jeres dag og venue. Vi ved godt at alle ikke har samme behov og ønsker forskelligheder.

Vi laver catering til bryllup

Mortens gastronomi er placeret lokalt i Hedensted, i Østjylland. Men leverer derudover også catering til bryllup, til mange andre store, samt små byer rundt omkring i hele Østjylland.

Hvis du har nogle spørgsmål til catering til bryllup, kan du altid kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning for jeres Bryllupsfest.

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
*Med de skyhøje priser på råvare, el og gas, er det enormt svært at drive en forretning som vores. Derfor ser jeg mig nødsaget til at indføre et tillæg på 9kr. pr. person i restauranten. På alle fakturer og selskaber bliver der indført et gebyr på 25kr. Dette træder i kraft fra mandag d.14 nov. 2022
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram