Den rigtige catering-løsning

Catering fra Mortens Gastronomi

Slap af og nyd en unik madoplevelse med catering fra Mortens Gastronomi

Vi kan levere catering til flere forskellige lejligheder. Du kan bestille catering fra os, uanset om det er til en snack, forret, hovedret eller dessert. Du og dine gæster vil få en menu ud fra jeres ønsker og behov. Derudover kan vi altid hjælpe dig i den retning du ønsker med jeres menu, som kan byde på forskellige køkkener fra hele verden. Vores mission er, at dig og dine gæster, får lige den oplevelse i har håbet på. Plus den ekstra waow oplevelse. 

Mortens gastronomi er plantet midt i Hedensted og vores koncept er opbygget på at give dig den bedste smagsoplevelse.

Unik madoplevelse, leveret direkte til dig

Det bliver simpelhen ikke nemmere. Når du har bestilt din mad hos os, skal du blot slappe af og nyde dine gæsters selskab. Efter du har kontaktet os, laver vi en bekræftigelse på vores aftale. Når den aftalte dag kommer, bringer vi maden hjem til dig eller på den aftalte lokation. Vi sørger selvfølgelig for at rydde godt op efter os selv, så i ikke vil opdage at vi har været der. Lige ud over de fyldte maver. 

Du kan bestille catering til:

Vi leverer også catering til runde fødselsdage, barnedåb, receptioner, konferencer og meget mere. 

Råvarer med høj kvalitet og kærlighed i hver eneste ret

De råvarer vi bruger i maden, er nøje udvalgt til at komplimentere hinanden og give den ultimative oplevelse for dine smagsløg. De er valgt ud fra den høje kvalitet, med fokus på hvert enkelt produkt. Det gør vi for at have den helt rigtige kombination og smagsoplevelse i hver ret.

Du kan samle dig inspiration herunder, til hvad vi kan tilbyde dig og dine gæster. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, for mere information. Lad os tage en snak om dine ønsker, så du kan få en oplevelse til din næste begivenhed, lige som du altid har ønsket dig. 

Kontakt os igennem vores formular her på siden, eller ring til os for et uforpligtende tilbud. 

Lav mad til mig
Læse mere

Sæsonens Menu

Vi har lavet en menu som er meget nem at gå til, og som ikke kræver megen forberedelse i køkkenet.
Læse mere

Private Dining

Vil du give dine gæster en stor madoplevelse med private dining i dit eget hjem?

Påskefrokost

Snackboksen er perfekt til dig, der skal dele et hyggeligt måltid med venner eller familie.
kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
*Med de skyhøje priser på råvare, el og gas, er det enormt svært at drive en forretning som vores. Derfor ser jeg mig nødsaget til at indføre et tillæg på 9kr. pr. person i restauranten. På alle fakturer og selskaber bliver der indført et gebyr på 25kr. Dette træder i kraft fra mandag d.14 nov. 2022
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram