Catering

Catering til livets små og store fejringer

Skal du holde fest eller fejre en særlig begivenhed? 

Hos Mortens Gastronomi er det vores mission at levere en madoplevelse ud over det sædvanlige. Så uanset om du skal holde bryllup, barnedåb, konfirmation, jubilæum, fødselsdag eller bare en god fest, kan du bestille en madoplevelse, der efterlader dine gæster glade og mætte. 

Vi tilbyder catering af enkeltretter og hele menuer, og vi udvikler løbende nye retter, der er tilpasset sæsonen og dens råvarer. Nederst på siden kan du se et udvalg af de menuer, vi tilbyder lige nu. 

Vil du hellere selv have indflydelse på din menu? Ingen problem. Fortæl os om dine ønsker og behov, så sammensætter vi en menu, der forkæler dine og dine gæsters smagsløg.

Bestil maden til din næste fest hos os, så giver vi dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Unik madoplevelse leveret direkte til dit arrangement

Hos Mortens Gastronomi kan du bestille catering til din næste fest eller private sammenkomst. 

Vi har tidligere leveret unikke madoplevelser til for eksempel:
- Brylluper, konfirmationer og barnedåb
- Runde fødselsdage og jubilæer
- Receptioner
- Mødeforplejninger

- og vi kan også levere til din næste fest.

Vi bor midt i Hedensted i Østjylland, men leverer catering til hele landet. Kontakt os til en snak om dine muligheder for en ekstra lækker madoplevelse til din næste fejring.

Gode råvarer og kærlighed til catering

Når du bestiller catering fra Mortens Gastronomi, får du nøje udvalgte råvarer, der komplimenterer hinanden og giver dig og dine gæster den ultimative smagsoplevelse. Så skal du ikke tænke på andet end at nyde din store dag sammen med dine gæster.

Du kan se et udvalg af de menuer, vi tilbyder herunder. 

Hvis du har spørgsmål til vores menuer, andre ønsker, eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på en unik madoplevelse, er du velkommen til at kontakte os. Brug vores kontaktformular eller send en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Hvis du vælger at ringe, træffes vi bedst mellem kl. 10.00 og 16.00.

Vær opmærksom på, at der være ekstra svartid i weekenderne, da vi ofte er ude og levere endnu en unik madoplevelse til en kunde.

Bryllup

Julefrokost 2023

Konfirmation

Nytår 2023/24

Reception

Sæsonmenu

Tapas/Antipasti

Mortens Gastronomi logo
kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Payment methods Dankort, Visa, Mastercard and Mæstro
crossmenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram