Catering til konfirmation 2023


Du kan få mad til konfirmationen som buffet eller en nytænkt 3-retters menu, med et strejf af den klassiske konfirmationsmenu. Konfirmation er en vigtig dag, og derfor skal maden også være i orden. Du kan trygt overlade både mad, servering og drikkevarer til os. Så du i stedet kan forberede en god tale for den unge voksne.

Vi bestræber os på at skabe den helt rigtige oplevelse til jeres begivenhed, med mad ud af huset til konfirmationen. Derfor er det vigtigste for dig at overveje, om I er mere til den klassiske menu eller til en lettere menu, med nogle lækre overraskelser.

 

 

Mad ud af huset, med catering til konfirmation

Skal din konfirmand have en helt særlig oplevelse, uden at du skal knokle hele ugen forinden i køkkenet? Så har vi også løsningen til det. Når du bestiller catering til konfirmation hos os, kan vi sende både kok og tjenere med ud til stedet, hvor I holder konfirmation. Vores kok vil anrette maden flot og præsentere menuen for dine gæster. Tjenerne er velklædte og erfarne i at servere efter alle kunstens regler.

Det gør dig fri til at nyde alle de store øjeblikke i løbet af dagen. Uanset om du tilvælger tjener(e) eller kok, sørger vi for at rydde op og gøre køkkenet rent, så du ikke kan se, at vi har været der. Tjenere og kokken afregner pr brugte time. Taksten begynder fra vi kører fra vores lokaler og slutter, når vi er tilbage. Der skal mindst bruges fem timer alt inklusive på en catering til  konfirmation.

 

Vin til konfirmationsmenu

Vil du kunne byde dine gæster på et godt glas vin, som passer perfekt til den mad de får serveret til konfirmation?
Så tilbyder vi også at sammensætte en vinmenu eller sælge vine med, som vil passe godt til hele menuen.

Har du brug for mere information angående catering til konfirmation, så kan du Kontakte os for at få mere at vide.

Tilvalg

Tjener

Vores erfarne kokke og tjenere er altid velklædte og engagerede. Vi sørger for, at du og dine gæster får en dejlig oplevelse uden bekymringer om det praktiske arbejde.

Kok

Kokken anretter maden flot og præsenterer menuen for gæsterne. De enkelte retter serveres velkoordineret og med overblik. Køkkenet efterlades i rengjort tilstand.

 

Timetaksten begynder fra vores lokaler og slutter, når medarbejderen er tilbage.
Arbejdstid for kok eller tjener er minimum 5 timer inkl. til og fra kundens adresse.

 

kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
*Med de skyhøje priser på råvare, el og gas, er det enormt svært at drive en forretning som vores. Derfor ser jeg mig nødsaget til at indføre et tillæg på 9kr. pr. person i restauranten. På alle fakturer og selskaber bliver der indført et gebyr på 25kr. Dette træder i kraft fra mandag d.14 nov. 2022
Betalings metoder
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram