Konfirmation

Konfirmations mad ud af huset

Skal din konfirmand have en helt særlig oplevelse uden, at du skal knokle hele ugen forinden i køkkenet?

Så skal du bestille catering til konfirmation hos Mortens Gastronomi. Vi tilbyder i år en nytænkt 3-retters/buffet menu med et strejf af en klassisk konfirmationsmenu. Den kan serveres som en "klassisk" buffet, eller du kan vælge at serverer den som social dining. (hvad i ønsker, skal nævnes ved bestilling)

Hos Mortens Gastronomi bestræber vi os på at skabe den bedst mulige oplevelse til jeres konfirmationsfest. I kan derfor trygt overlade mad, servering og drikkevarer til os. Så kan I i stedet nyde taler, indslag, gæster og den store dag for jeres unge menneske.

Kontakt os

Mad, kok og tjenere til jeres konfirmationsfest

Når I bestiller mad til jeres konfirmationsfest hos Mortens Gastronomi, kan I også få en kok og tjenere med, der sørger for, at alt spiller på dagen. Vi bruger erfarne tjenerne, der anretter, serverer og præsenterer maden efter alle kunstens regler. Så kan I koncentrere jer om at nyde dagens store øjeblikke.

Uanset om I tilvælger tjener(e) eller kok, sørger vi for at rydde op og gøre køkkenet rent, så I ikke kan se, at vi har været der.

Kontakt os og hør mere muligheden for at hyre en kok og tjenere til at stå for al mad, servering og oprydning på konfirmationsdagen.

Send forespørgsel

Vin til konfirmationsmenu

Vil I byde jeres gæster på et godt glas vin, som passer perfekt til den mad, de får serveret til konfirmationsfesten? Så kan du enten tilkøbe vin igennem os eller vi kan sammensætte en vinmenu, der passer perfekt til jeres ønsker.

Kontakt os, så tager vi en snak om, hvordan vi kan fuldende jeres konfirmationsfest.

Kontakt os

Konfirmation

Tilvalg

Mortens Gastronomi logo
kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Payment methods Dankort, Visa, Mastercard and Mæstro
crossmenucross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram