Når du skal lave en professionel hjemmelavet pizza, har vi det helt rigtige pizzamel til dig.
Pizzamel fra Mortens Gastronomi er sammensat af hvedemel, flere typer durummel og tørret surdej, som giver en lækker og mættende pizzabund, der er mere nærende end almindeligt hvedemel. Den typiske hjemmelavede pizza kan godt ende med at være en flad fornemmelse – bogstaveligt talt. De færreste gider at spise kanterne, fordi bunden bliver alt for kedelig. Med vores pizzamel kan du bage pizzaer, der bliver sprøde, luftige og lækre hele vejen rundt. Surdejen i pizzamelet er med til at gøre, at skorpen bliver både knasende og en del af måltider, man ikke vil gå glip af.
Denne blanding er udviklet af mig og lavet på nøje udvalgt kvalitets mel, jeg har tilsat en tørret surdej, som har de samme egenskaber som en levende surdej, men har slipper du for besværet med at holde en surdej i live. Tilsæt kun vand • 4 pizzabunde á 250 gram.
45,00 kr.
Vægt | 670 g |
---|---|
Energi | 1.448 kJ / 346 kcal |
Fedt | 1,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,2 g |
Kulhydrat | 68,0 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Kostfibre | 4,0 g |
Protein | 11,4 g |
Salt | 1,5 g |