Pizza melblanding

Når du skal lave en professionel hjemmelavet pizza, har vi det helt rigtige pizzamel til dig.

Pizzamel fra Mortens Gastronomi er sammensat af hvedemel, flere typer durummel og tørret surdej, som giver en lækker og mættende pizzabund, der er mere nærende end almindeligt hvedemel. Den typiske hjemmelavede pizza kan godt ende med at være en flad fornemmelse – bogstaveligt talt. De færreste gider at spise kanterne, fordi bunden bliver alt for kedelig. Med vores pizzamel kan du bage pizzaer, der bliver sprøde, luftige og lækre hele vejen rundt. Surdejen i pizzamelet er med til at gøre, at skorpen bliver både knasende og en del af måltider, man ikke vil gå glip af.

Sådan bager du hjemmelavet pizza med vores surdejs pizzamel

Vi starter altid dagen før, når vi ved, at vi skal have pizza. Hvis du har for travlt til det, kan du blande lunkent vand i din pizzamel og nøjes med at lade dejen hæve i et par timer ved stuetemperatur.

Men vi kan garantere dig det bedste resultat ved at følge vores opskrift:

Dag 1

  1. Kom 4 dl. iskoldt vand i en røreskål og tilsæt derefter pizzamel
  2. Rør pizzamel og vand ind i hinanden ved lav hastighed på din røremaskine i cirka 3 minutter
  3. Har du ikke en røremaskine, så brug hænderne og ælt vand ind i pizzamel lidt efter lidt. Ælt dejen i ca. 15 min.
  4. Sæt lidt mere fart på maskinen og ælt i 10-15 minutter til dejen føles lækker og blød
  5. Del dejen i 4 og rul små kugler ved at folde dejen ind i sig selv, så den bliver strammet op
  6. Pak kuglerne ind i køkkenfilm smurt med lidt olie – der bør være plads til at dejen kan hæve. De kan også lægges i en lufttæt beholder med god plads mellem hinanden
  7. Lad dejkuglerne hæve i køleskabet i minimum 12 timer. Gerne 16


Dag 2

  1. Tag pizzadej ud af køleskabet 2-3 timer før spisetid
  2. Tænd ovnen på 275 grader
  3. Form dejen til så tynde pizzabunde som muligt på et bord drysset med mel
  4. Kom fyld på og bag pizzaerne ved 275 grader i mellem 4 og 10 minutter, eller til kanten er gylden og sprød
  5. For det bedste resultat anbefaler vi at bage på bagestål eller pizzasten. Har du en pizzaovn, har du sikkert godt styr på, hvordan din pizza skal bages
  6. Nyd dine pizzaer

Inspiration til pizzafyld

Nu ved du, hvordan du får den bedste pizzabund. Men hvad så med fyldet? Jo, her handler det jo egentlig bare om at slå sig løs med alt det, man bedst kan lide.

Hvis du vil prøve dig frem, går man aldrig galt i byen med de klassiske italienske opskrifter på pizza:

  • Margherita – Tomatsauce, mozzarella, olivenolie og frisk basilikum
  • Marinara – Tomatsauce, hvidløg, oregano og olie
  • Prosciutto e funghi – Tomatsauce, mozzarella, skinke og champignon
  • Quattro formaggi – Vælg 4 oste som fx parmesan, mozzarella, gorgonzola og feta (tilføj eventuelt tomatsauce)
  • Diavola – Tomatsauce, mozzarella og en krydret salami som fx pepperoni

Er du glad for at bage med surdej? Så se vores blanding til surdejsboller og -brød.

Deklaration

Pizza melblanding. 600 gram.
Opbevares tørt og køligt.

Næringsindhold per 100 gram

Engeri
Fedt
 - heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat
- heraf sukkerarter
Kostfiber
Protein
Salt
1.448 kJ / 346 kcal
1,9 g
0,2 g
68,0 g
0,7 g
4,0 g
11,4 g
1,5 g

Indeholder

Hvedemel
O-Tentic-Durum
Salt (tilsat jod), Durummel
Manitoba Hvedemel-Økologisk Tilsætningsstoffer: Antioxidant (E300)
Mortens Gastronomi logo
kontakt info
Spettrupvej 7B, 8722 Hedensted
Phone: (+45) 22 333 194
Email: info@mortensgastronomi.dk
CVR. 38150464
Payment methods Dankort, Visa, Mastercard and Mæstro
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram