Pizzamel fra Mortens Gastronomi er sammensat af hvedemel, flere typer durummel og tørret surdej, som giver en lækker og mættende pizzabund, der er mere nærende end almindeligt hvedemel. Den typiske hjemmelavede pizza kan godt ende med at være en flad fornemmelse – bogstaveligt talt. De færreste gider at spise kanterne, fordi bunden bliver alt for kedelig. Med vores pizzamel kan du bage pizzaer, der bliver sprøde, luftige og lækre hele vejen rundt. Surdejen i pizzamelet er med til at gøre, at skorpen bliver både knasende og en del af måltider, man ikke vil gå glip af.
Vi starter altid dagen før, når vi ved, at vi skal have pizza. Hvis du har for travlt til det, kan du blande lunkent vand i din pizzamel og nøjes med at lade dejen hæve i et par timer ved stuetemperatur.
Men vi kan garantere dig det bedste resultat ved at følge vores opskrift:
Dag 1
Dag 2
Nu ved du, hvordan du får den bedste pizzabund. Men hvad så med fyldet? Jo, her handler det jo egentlig bare om at slå sig løs med alt det, man bedst kan lide.
Hvis du vil prøve dig frem, går man aldrig galt i byen med de klassiske italienske opskrifter på pizza:
Er du glad for at bage med surdej? Så se vores blanding til surdejsboller og -brød.